6000 Meydan’da 1 Gün

Kışın ve hiçbir mevsime benzemeyen muhteşem manzarasının tadını çıkarmak için Uludağ kadar harika bir fikir olamaz. Türkiye’nin en uzun teleferik yolculuğunu ve sunduğu eşsiz manzarayı deneyimlemek tam anlamıyla kışın hakkını vermek değil mi? Şöyle sıcacık leziz bir kahve ve size eşlik edecek bir müzik listesi de hazırsa yolculuk başlayabilir demektir. Huzur ve nostalji duygusunun sakinleştirici etkisinin tadını çıkaradurun çünkü yarım saatlik yolcuğun ardından bembeyaz büyülü manzarası ve birbirinden keyifli etkinlik alanlarıyla 6000 Meydan’la karşılaşacaksınız.

6000 Meydan’a ve hikayesine biraz değinmek istiyoruz. Türkiye’nin en yüksek etkinlik ve spor alanı mottosuyla yola çıkan bir eğlence alanı 6000 Meydan. Daha fikir aşamasındayken bile kalbi hızla çarpan ve yapacaklarının heyecanıyla yerinde duramayan onca insanın, ruhunu ve tüm enerjisini ortaya koyduğu benzersiz bir proje. Türkiye’nin ilk özel eğitim pistinin yer aldığı, birçok markanın özel etkinlik alanlarının bulunduğu, tüm gün süren müzik yayınıyla keyifli ve dolu dolu vakit geçirebileceğiniz bir meydan. Eğer gün boyunca sporun tadını çıkardıysanız ve sizin için eğlence henüz başladıysa bir yere ayrılmayın çünkü her hafta sonu 16.00’da başlayan Canlı DJ performanslarıyla dansın ve müziğin de tadını çıkartacağız.

1810 metre yüksekliğiyle 6000 fitte konumlanan Uludağ’da bulunan etkinlik meydanımız, işte adını buradaki 6000 rakamından alıyor. Sayılara vurulduğunda hissetmeye başladığınız yerden kesilme durumunu gün boyu hissettirmeyi amaçlıyor, sorunlarınızdan ve stresten izole olup yepyeni bir galaksinin tadını çıkartın istiyoruz. Bu yüzden de yeni bir şeyler yapmak ve meydanı zenginleştirmek için canla başla ve hevesle çalışıyoruz. Hayatı seven ve yaşadığı her anın tadını çıkartmak isteyenler için farklı, dinamik ve renkli bir dünya yaratmayı planlıyoruz. İşte 6000 Meydan’ın inancı ve çabası bunun için.

6000 Meydan’da yer alan Sur Yapı Marka AVM Decathlon Pisti, yeni başlayanlara özel deneyim alanları sunmakta. Eğer istekli olmanıza rağmen hep bir bahane üretiyorsanız kendinize, şimdi harekete geçmenin tam vakti. Kurbağa Kaya istasyonunda bulunan spor dükkanlarından kıyafetlerinizi kiralayabilir ve kendinizi piste atabilirsiniz. Yorulduğunuz vakitlerde bir tatlı molası vererek, insanı mutluluğa sürükleyen kış manzarasını seyre koyulabilir ve tertemiz havanın keyfini çıkarabilirsiniz. Öğleden sonra birçok özel markanın etkinlik alanında vakit geçirebilirsiniz. Geçtiğimiz haftalarda Ala Skateboards’un özel kaykay şovu ve Toyota Hilux ile test sürüşü bu keyifli etkinlikler arasındaydı. Gelecek hafta neler olacağı ise eğlence tutkunlarına sürpriz. Snowboard’un tadını doyasıya çıkardıysanız, saat 16.00 sularına doğru RedBull arabasının önündeki bistrolarda yerinizi almanızı tavsiye ederiz. DJ Furkan Kozanlı ve 6000 Meydan’a özel bir müzik ziyafeti birazdan sizlerle olacak demektir. ‘6000 Meydan’da parti gün batımından önce başlar!’ diye boşuna demiyoruz, yürekten bir kış partisi sözü veriyoruz. Enerjimiz tükenene ve pilimiz bitene kadar eğlencenin hakkını hep birlikte veriyoruz. Üstelik bahsettiğimiz ve bundan sonra bahsedeceğimiz tüm bu etkinlikler ücretsiz.

Hafta sonu Bursa Teleferik son istasyonda sizleri görmek ve 6000 Meydan’da gün boyu süren birbirinden renkli etkinliklerin keyfini sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Hava şartları elverdiği sürece, her hafta sonu eğlencenin hakkını vereceğimiz konusunda çok ciddiyiz. En yakın zamanda görüşmek üzere!

*Detaylı bilgi için 6000 Meydan ve Bursa Teleferik Instagram hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.